30 Kasım 2011 Çarşamba

Soğukkkkkk!!!!

Ankara çok soğuk. Neyseki dışarıya çıkmak zorunda değilim. Sadece oğlanı kreşten alırken ve eve birşeyler almak için. Şu sıra çalışmak zorunda olmadığıma memnunum :)

Kuzucum pek anlamlı konuşmuyor henüz. Tek tek kelimeler söylüyor. Çok fazla diil :) Aslında çenesi hiç durmuyor. Sürekli vıdı vıdı vıdı fekat hiçbirşey anlamıyoruz :) Kreşin faydası oldu gibi biraz zamanla daha iyi olacak inşallah.

Sabah erkenden uyandı. Tabiki ben uyanamadım. Steril hale getirdiğimiz odada ben koltukta uyuklamaya çalıştım. Beyefendide kendi kendine takıldı :) Bir ara yüzüme şap şap vurup "anneeeaaaa keeek keeekkk annneeaaaa" kalktım kek koydum tabagına sütle yedi onu (saat 07:00 civarı :S) daha dogrusu ben öyle sanıyordum. Bir baktım ağzından başka heryere gitmiş kek parçaları. Kalktım artık. Ne tembel anasın diyebilirsiniz ama uyku daha tatlıydı be:p Kendisi yemek yiyebiliyor istediği zaman. Amaç beni rahatsız etmek uyandırmak yoksa başka bir amacı yok :) eh bende mecburen ayıldım babasıda uyandı hazırlandılar cıktılar bende rahat rahat kahvaltımı yaptım. Şimdi annem aradı geleceklermiş. Gidip birşeyler alayım. Yemek hazırlamalıyım evde fazla birşey yok.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

bana cok tanidik bu durumlar:)Bizim ufaklikda bazen salatalik getiriyor yatagimin basucuna, bazen, elinde yumurta, bazende patatesle:))anneeciiim patates kizaytiymisin, annecciim yumuyta pisiyeymisin, annecciiim salatalik soyaymisiiin:)iyiki varlar:)

tedarikmucize dedi ki...

taşıma dönemine daha var galiba maşallah kuzuma yerim onu ya özledim çok