31 Mart 2009 Salı

Keyifsizim

Bebeğim iyi. Sanırım. En son iyiydi. Tekrar görene kadar biraz endişeli olucam büyük ihtimal. Hiç geçmeyen bel ve karın ağrılarımdan bugün eser yok biraz korktum ama birşey yoktur heralde.
İşyerinde işler çok bunaltıcı durumda. Patronum değişti. Değişmesinden yana sıkıntım yok eskisinden pek memnun diildim zaten. Benim açımdan tek sıkıntı. Başımı açmak zorunda kalacak olmam. Henüz göreve başlamadı sanırım yarın başlayacak. Bakalım ne zaman uyarı alacağım. İki gündür insanların ne kadar kaypak ve karaktersiz olduğunu gördüm ve çok şaşırdım. Aslında üzülmemem lazım çokda bayıldığım insanlar diillerdi. Kendime üzüldüm böyle bir yerde çalışmak zorunda olduğum için. Sürekli siyaset konuşulmasındanda içim bayıldı artık ve nedense herkes bu odaya gelip konuşuyor. Birkaç kişiyi tersledim ama gitmiyorlar mübarekler. Sabah kahvaltı yaptıktan sonra midem bulanır gibi oluyor. Yanmada ekleniyor üstünede bu sıkıntılar gelince daralıyorum. Çıkıp gidesim var ama insanlar geliyor onları bekletmeyede vicdanım el vermiyor. Kös kös oturup işimi yapıyorum. Neyapayım. İnsanlarda cinsler hasta ediyorlar beni. Neyse fazla sıkılmak yok sakin olacağız :)

4 yorum:

yass dedi ki...

basınızı acacagınızdan dolayı utanmayın.. cunku buna mecbur bırakılıyorsunuz.. asıl onlar azıcık bır saygı gosteremedıgı ıcın uzulsunler ve dertlerıne yansınlar .. gercı o ınsanlar bu vızyona da sahıp olamadıklarından hepten durum kötü:) ama siz uzulmeyın.. mecbur bırakıldıgınız ıcın bu yola basvuruyorsunuz..

hem.. su hayattakı en buyuk mutlulugunuz karnınızda.. bundan guzelı ne olabılır.. gercek mutlulugu anlayabılen kac kısı var.. onu dusunun..

tedarikmucize dedi ki...

henüz kesin diil ama büyük ihtimal çıkar diyecekler. daha önce açmıştım ama baktım benden başka kurala uyan yok. bende tekrar o şekilde çalıştım. şimdi durum nasıl olacak bakalım.
çok şükür bebeğim varda fazla takılmıyorum yoksa depresyonun diplerinde olurdum :)

enne dedi ki...

Şimdi okudum hamileliğini, çok sevindim. Tebrik ederim. Takipteyim bundan sonra:))

tedarikmucize dedi ki...

çok teşekkür ederim enne cim :)