24 Aralık 2008 Çarşamba

Bir boşluk :)

Bunu yazdıktan kısa bir süre sonra bir bardak çayı içecek kadar bile boş vaktim olmadı ve hala devam ediyor. Bugün biraz sakin sanırım buna sebep havanın soğuk ve yağışlı olması. İnsanlar sokağa çıkmak istemediler. Bende azıcık dinleniyorum :) Yoğunluk güzel birşey günün nasıl geçtiğini anlamıyorsun. (Şuraya kadar kaç kere kesildi yazı bilmiyorum :) Cümleler kopuk olabilir.)
Bayram tatilim güzeldi ama ben yine kendime zehir etmeyi başardım :) Yinede fena değildi. Bir dahaki sefere tatile çıkarken eşimin bu arkadaşlarıyla çıkmayı düşünmüyorum :) İnsanlar uyumlu anlayışlı ve senin isteklerini yapıyor görünselerde sonuca baktığımda hep onların istekleri olmuş ve ben çok sinirlenmişim :) Bu iş sürekli olduğu için böyle söylüyorum bir iki kez olsa neyse :) Aman geldi geçti artık ne yapayım.
Yüzmeye başladım şükür. Hem fiyat hem zaman hemde mekan açısından bana süper uyan bir yer buldum. Geçen hafta başladım. Çok zevkli çok eğleniyorum. Acayip rahatlıyorum.
Kar yağsın istiyorum ama insanlar sefil olmasın istiyorum.
Hala çok sıkılıp bunalıyorum. Bebek istiyorum. 2009 a günler kaldı ve ben 30 yaşıma 1 kala hala anne değilim. Ne zaman doğurup ne zaman büyüteceğim. Allah ım hayırlısını ver.
İçimden bir sürü şey yapmak geliyor. Ama enerjim isteğim yok. Konuşmayı dahi canım istemiyor. Konuşmaya üşenen bir kişi olarak şu sıralar sürekli konuşmaktayım.
Yemek yemeye bile üşenir oldum. Meyvayla filan açlığımı geçiştiriyorum. Bu ara zayıflamazsam hiç zayıflayamam eminim.
Kendime ördüğüm bir kazağı giyiyorum güzel oldu. Hırka hiç güzel olmadı. Geri sökmedim. Üşendim. Evde giyiyorum. Evimiz soğuk malesef. Ne kadar yansada ısınmıyor. Bu yüzden hırka iyi oldu. Birde panço ördüm ama beğenmedim. Şimdilik duruyor ne yapacağıma karar verince düzelteceğim sağını solunu. Şimdi bir tunik örüyorum kendime. Güzel olur umarım. Bunu bitirincede bir doğmuş birde doğacak bebeğe hediye birşeyler örmek istiyorum. Akşamları örgü ile uğraştığım için abur cubur ve tv yi baya bir azalttım. Hemde beynim boşalıyor. Birde becerebilsem tam süper olacak :) Kupon biriktirip örgü kitabı aldım ama oda teknik anlatmıyor desen yapımlarını anlatmış.
Ortalık karıştı yine bu yazıyı kesmek zorundayım :)

2 yorum:

yass dedi ki...

2009 da ısallah ıstedıklerınız gerceklesır.. tabı oncelıkle hayırlısı..

tedarikmucize dedi ki...

inşallah