3 Eylül 2009 Perşembe

Geldik :p

Amanin iki ay olmuş yazmayalı. Sayfama bakıp aynı yazıyı görüp merakda kalanlar olduysa lütfen haklarını helal etsinler. İnternete fazla girmedim. Pc başında oturamıyordum çünkü hemen karnım acımaya başlıyordu. Sadece mail kontrolü yapıp çıkıyordum. İki satır yazabilirdim belki yazmadım. Kusura bakmayın lütfen. Evde olmak güzeldi. Hep özlediğim birşeydi ama evimde eşimle yalnız olamadığım ve sürekli bir endişe olduğu için bunaltıcıydı. Eşimin erkek kardeşi iki senedir bizde kalıyor. Önceden bunaltmıyordu bu durum. Ben işteydim fazla evde durmuyordum. Böyle birden eve kapanınca çok bunaldım.
Kardeş gece çalışıp gündüz evde duruyor. Havalarda bu kadar sıcak gidince rahat rahat giyinemeyince ben mahvoldum. Sürekli klima çalıştırdım. Oda olmasa çıldırırdım sanırım. Kayınvalidem bir ay filan kaldı. Annem sürekli geldi. Benimle çok ilgilendiler sağolsunlar. İnşallah onlarında ihtiyaçları olduğunda bende onlara yardıma koşabilirim. Nankör bir evlat olmam. Onlar kadar fedakar olabilirmiyim acaba.
Bebişim şu anda çok iyi maşallah barekallah. Sürekli harelet halinde. Şimdiden karnım şekilden şekile giriyor. İleriki günlerde ne olacak bilemiyorum :) 28+4 günlük olduk çok şükür. Sağlık durumu kilosu vs herşeyi çok iyi maşallah. Heyecanla kucağımıza almayı bekliyoruz.
Biraz korkarakta olsa odasını aldık artık. Geçen hafta geldi kuruldu. Çok güzel oldum. Mobilya kokusunun çıkmasını bekliyorum. Ekim gibide diğer ihtiyaçlarını halledicez inşallah. Rabbim sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.
Bugün işe başlıyorum. On gün kadar çalışmalıyım. Bayram sonrası inşallah doğum iznim başlıyor. Evde yaymaya çok alıştım biraz zor gelecek ama mecburen.

7 yorum:

Kuaybe dedi ki...

Hoşgeldinizzzzzz..

Haftaya oradayım inşaallah.. Bu sefer görmeye gelicem seni.. Sakın ben gelmeden kaybolma biryerlere :))

KeLeBeK dedi ki...

ohh iyi haberlerinizi almak çok güzel,
bizi merakta bırakma lütfen
öpüyoruz

tedarikmucize dedi ki...

haftayada işteyim inşallah. görüşelim mutlaka çok özledim.


sağol kelebekcim. daha dikkat edicem inşallah.

Püstüklü Mama dedi ki...

Çok meraklanmıştık, hoşgeldiniz ana-oğul :)

İyi olduğuna sevindim. Arada bir tek kelimelik iyizi yaz yeter :)

tedarikmucize dedi ki...

sağol canım :) inşallah hep iyi haberler veririm :)

EHA dedi ki...

Hoş geldiniz.Sağlıklı olmanıza ve herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin.
Sevgiyle kalın Allaha emanet olun.

tedarikmucize dedi ki...

amin çok teşekkür ederim:)