5 Temmuz 2009 Pazar

panik aile :)

biz bugün yine apar topar doktora gittik LOL iki gündür akıntım normalden fazla geldi ve hiç olmayan ağrı ve zonklama oldu. bugün eşime söyledim. panik bizimki hemen Allah bebek çıkıyor demeye başladı. ya yok başka birşeydir diyorum. neyse doktoru aradık gel bakim dedi. koştur koştur gittik. mantar başlangıcıymış. iyiki geldiniz dedi doktor. fitil verdi. kaşınma yanma başlamadan önüne geçmiş olucaz inşallah.
bu arada iyi oldu bebişimide gördüm LOLLOLLOL 350 gr olmuş :) kıpır kıpırdı. herşey normaldi. ben 2 kilo almışım. yeme düzenimi değiştirdim sanırım o yüzden. gece yemelere başladımda LOL toplamda 3 kilo oldu bakalım sonrası ne olacak. plesanta biraz yukarı çıkmış. pazartesi 1 aylık rapor daha yazdırıcam.sonrasına bakıcaz. durumun iyiye gidiyor işe dönebilirsin belki dedi doktor. evde bunaldım ama işe dönmeyede hiç hevesim yok açıkcası LOL neyse hayırlısı bakalım. hava çok sıcak Confused

3 yorum:

yasenin dedi ki...

geçmiş olsunnn

Bir Hoş Seda imiş... dedi ki...

merak ettim tatlım ya bu sıcaklarda pek sesin soluğun çıkmıyor merakda bırakma bizleri:)teyzeler olarak merak edenler var:)

tedarikmucize dedi ki...

sağol yasenin.

iyiyim sedacım sıcaklardan bayıldık :)