4 Mayıs 2009 Pazartesi

11 Hafta :)

Bebişimiz büyüyor. Maşallah Barekallah. Kontrole girmeden yazmak istemedim. İçimdeki endişeyi atamıyorum bir türlü çünkü. Hep birşey olacak diye korkuyorum ama elhamdülillah şimdilik herşey yolunda. 4 cm olmuş ufaklık. Gününden bir gün önde gidiyor. Doktor çok iyi dedi. Bu görüntü arkadan görüntüsü önden baktığımızda yüzü belli oluyor :) Ellerinide oynattı bize selam verdi bile :))) İnşallah bu sağlıklı hali hep devam eder :=) İki hafta sonra i.ki.li te.stimiz var. İnşallah sonuçlar olumlu olur. Benim sağlığımda çok şükür iyi. Mide bulantılarım var ama çok diil. Daha doğrusu bir gün var bir gün yok. Pek iştahım yok. Fazla yemek yemiyorum. Süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum. Peynir ve yumurta ile aram iyi. Meyvayı çok tüketiyorum midemede iyi geliyor. Çorba çeşitlerini çok rahat yiyorum. Annem zorla et ve balık yediriyor ama fazla yiyemiyorum yine. Doktor haftada bir yeter dedi. Bende zorlamıyorum. Zorlarsam kötü oluyor sonra. Tatlı hiç yiyemiyordum ama bir haftadır filan düzelttik durumu :) Çikolatayı bile içim almıyordu :))) Turşu ve ekşilerle aram çok iyi. Her zaman severdim zaten ama bir süredir dahada çok düşkün oldum :) Karpuzu ağzıma sürmezdim ama şimdi canım istiyor :))) Bebişime hediyeler gelmeye başladı bile kısmetli olacak sanırım :)))) ben daha birşey almıyorum. Sanırım 6.aydan sonra başlarım. Hayırlısı bakalım. Allah ım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. Herkese her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin.

15 yorum:

Koyubeyaz dedi ki...

:) icim erkek desede kız gibi gozukuyor. saglikli olsunda gerisi onemli deigl zaten ...

tedarikmucize dedi ki...

herkes erkek diyor ama bakalım hayırlısı ::)

Büşra dedi ki...

hay 41 kere maaşallah ona.
*
doktorun kalsiyum ve demir içeren haplardan vermiştir tabi di mi?
*
valla bi yaban eriğine, bi sana, bi de bi arkadaşım var ona o kadar dua ettim ki, bi o kaldı, sırada o var inşaallah :)
*
amin son paragraftaki tüm dualarına, keyfine bak, tadını çıkar emi :)

zehra dedi ki...

masallah masallah minişime benim
rabbim saglıkla sıhatla dunyaya gelmesını nasıb etsın
büyüsün güzel minişim benim saglıkla sıhatla annesını babasını hıc uzmeden :)

tedarikmucize dedi ki...

:) Allah razı olsun canım. inşallah arkadaşında tez zamanda bebeğine kavuşur. valla sonuna kadar tadını çıkarıyorum bir daha böyle ilgi görmem sanırım :p

tedarikmucize dedi ki...

amin zehracım :)

enne dedi ki...

Ben de ne zamandır niye yazmıyor diyordum, maşallah, her şeyin yolunda olmasına sevindim. Çok stres yapmamaya çalış, bebiş hissediyormuş, benim doktorum söylemişti. Yiyemediklerin için de zorlama kendini, alternatiflerini yesen de olur. Badem, ceviz ye, bol meyve, bak şimdi çilek zamanı, taze taze alıp yersen çok zeki olur bebiş. Kendine iyi bak, takipteyim ha!

yasenin dedi ki...

maşallah bebişe ve annesine inşallah hep böyle gider

tedarikmucize dedi ki...

iyi olduğumuzu öğrenip yazmak istedim enne :) cevizlede aram iyi diil ama meyvayı çok yiyorum.normalde ağzıma meyva sürmezdim :)

amin yasenin :)

KeLeBeK dedi ki...

hadi bakalım heyecanla beklıyoruzzz :)
hiç bir şeyi yemek için zorlama kendini, o ihtiyacı olanları sendne alacaktır eksiksiz. zorlarsan tiksinirsin boşver. son aylar zaten herşeye karşı iştahlanacaksın
birşeyler almamakta iyi yapıyorsun 6-7. aydan önce almamaya bak. sonra o minik şeyleri öpüp sevip nerde kaldı bu yumurcak gelsin artık diye sabırsızlanıyor insan :))
öpüyoruz siziiiii

tedarikmucize dedi ki...

yok zorlamıyorum zaten. inşallah besleniyor bebişim. valla şimdiden sabırsızlanıyoruz eşyalar geldikten sonra dahada beter olacak sanırım :)bizde öptük.

zehra dedi ki...

cıcegı burnunda anne adayı :)
anneler gunun kutlu olsun
rabbım sag salım kucagına almayı nasıb etsın arkadasım

Fevkalade dedi ki...

Her halini yazin, resimleyin. Sonra benim gibi pisman olursunuz:(

december dedi ki...

ne guzel 11 haftalik olmus,tabi simdi daha fazladir..
benimde hedefim 11-12. haftaya ulasmak.mide bulantilarim basladi bile ve ben butun yemek kokularindan parfum kokularindan nefret ediyorum,bide elma yiyerek besleniyorum desem yalan olmaz.esim arada zorla sut iciriyor.
umarim bu sikintilar cabucak biter..

tedarikmucize dedi ki...

çok teşekkürler zehra amin:)

fevkelade, şimdiden resim ve video kayıtlarımız birikti :p

december, Allah sanada kolaylık versin. bende yemek filan yiyemiyorum hala meyva ile besleniyorum resmen. inşallah toparlarız.