27 Mart 2009 Cuma

Karabatak

gibi bir görünüp kayboldum ama mazeretim var. İşlerim o kadar yoğunki bebeğimin gelişine bile sevinemedim. Felaket yoruluyorum gün boyu. Bütün işimde insanla olduğu için iki dakika dinleneyim diyemiyorum. İnsanların beklemeye tahammülü yok. Hemen sinirleniyorlar. Sürekli wc ihtiyacım olduğu içinde baya sıkıntı yaşıyorum. Bel ve karın ağrısı dışında fazla bir şikayetim yok çok şükür. Şimdilik 5+3 günlük bir bebiş. Çarşamba günü doktora gittik. Keseyi gördük. Şimdilik bir tane gördük. Artabilir dedi doktor ama hayırlısı olsun tabii. Sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi önemli değil. Kalp atışlarınıda bir duysam rahatlıcam daha çok. İki hafta sonra gidicem kalp atışı kontrolü için. Pofff daha çok var :)) Herkes çok keyifli inşallah Rabbim kucağımızada almayı nasip eder.

7 yorum:

Talha ile Eymen'in annesi dedi ki...

inanmıyorummmmmmm.... bu haberi ben nasıl görmedim... çok çok sevindim. rabbim hayırla, sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım...

tedarikmucize dedi ki...

ya kaçırdın :) Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim :)

Bebekhikayesi dedi ki...

aaa tebrik ederim canim allah saglikla tamamina erdirsin :)

yasenin dedi ki...

amin amin amin

Betül dedi ki...

çok sevindim, rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasib etsin inşallah.

nurbeyaz dedi ki...

cok sevindim nes, ne zamandir bekledigim bir haberdi. sorupta rahatsiz etmekte istemiyordum.hayirlisiyla kavusun insallah bebisinize.

tedarikmucize dedi ki...

sağol canım...inşallah sen ve çocuklar iyisinizdir...


yasenin :)

Betül amin....

nurbeyaz çok teşekkür ederim amin inşallah....