5 Ocak 2009 Pazartesi

Pzrts

Yoğun bir pazartesi beklerken aksine çoook sakin bir gün geçirmekteyim. Bazı değişiklikler olmuş sanırım bu ayın sonuna kadar eski günlerime döneceğim. Boş boş oturduğum günlere :)

Haftasonu evde geçirdik. Eşim bir konferansa makale hazırladı. Bende örgü ördüm :D

Nihayet tuniğimi bitirdim. Üstten 3. alttan 1.2.resimler :) Fena olmadı :)

Birde işyerinde yan masamdaki arkadaşa yılbaşı hediyesi olarak bir atkı ve bere ördüm. Üstten 1.2. resim :) Modelleri kupon biriktirip aldığım kitaptan çıkartıyorum. Harika modeller var. Çokda güzel açıklanmış hiç bir sıkıntı çekmeden örneği çıkartabiliyorum.

Şimdi yine işyerindeki arkadaşlardan 2 kişinin torunu oldu bir tanesininde bebeği olacak. Onlara hediye birşeyler örmek istiyorum. Bir çift patik ördüm yeleğe başladım. Bebek eşyası örmek çok zevkli. Bakalım bitince nasıl olacak :)

3 yorum:

KeLeBeK dedi ki...

iş yerinden kimseyle muhabbetim yok dediğini hatırlar gibiyim, muhabbetsiz halin buysa maşaAllah barekaAllah, atkılar, torun, bebek hediyeleri... v.s. :))

Adsız dedi ki...

hepsi coook tatli gorunuyor-ellerine saglik..
el orgusuyle yapilan seyleri hazir satilanlardan daha cok seviyorum!

tedarikmucize dedi ki...

Kelebekcim tabiiki insanlarla diyalogum var :))) benim muhabbet dediğim geyik filan yapmak sürekli birlikte birşeyleri zevkle yapmak kafa dengi olmak vs :)) hediye seçmek beğenirmi beğenmezmi derdindense hem kendimi oyalar hemde hediye oluşturmuş olurum dedim :))

çok teşekkür ederim Banucum. Valla bende emek verilen şeyleri çok seviyorum. daha samimi geliyor bana :)