25 Aralık 2008 Perşembe

Sardun

Başlığın bir manası yok. Başlık ararken kafamı kaldırdım ve karşımda bu yazıyordu :)
Yine yoğun olacak bugün. Şimdiden başladı. Sanırım Mart a kadar bu böyle hayırlısı olsun bakalım.
Sabah terstende kalkmadım ama bugün sinirliyim ve dalgınım. İnşallah ters birisi gelmez. Kendimi tutamayıp anında kavga moduna geçiyorum. Malesef cevap vermeden duramıyorum birisi bir laf söyleyince. Bazen iyi birşeyde bazen hiç iyi birşey değil.
Af için kayıt yaptırmadım hala son 1.5 gün. İçimden hiç gelmiyor. Eşim sen bilirsin diyor. Herkes git diyor ama benim elim kolum kalkmıyor. Ders çalışmaktan öyle soğumuşumki. Şu bebek olayı özellikle iki tüp bebek denemesi bütün enerjimi almış götürmüş. Kitap gazete bile okuyamaz durumdayım yine. Boğuluyorum sanki elime okumak için birşey aldığımda. Bu durumda boş yere kayıt olup hem zamanımı hemde paramı harcamak istemiyorum. Pek azda bir miktar değil. Geçen sefer hazırladığım tezi direkt sunabilseydim (ki ben öyle sanıyordum) sorun yoktu. Çok hevesliydim. Sunacaktım ve bitecekti. Ama danışman yeni yeni şeyler ortaya çıkardı ve benim bütün hevesim kaçtı. Araştırma şevkim yokki. Zamanındada çok bıkmışım demekki düşününce bile daralıyorum. Birde bana geçen sefer sıkıntı çıkaran kişi hala orada hala aynı konumda ve ben o zamankinden daha fazla aksi sinirli ve çaçaronum. O zaman fazla birşey söyleyememiştim ve içimde kalmıştı. Şimdi bütün içimi dökebilirim. Garantisi yok :) Ya herşey bahane kısacası ders mers çalışmak kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum :)
Midem bu aralar yine fena herkese ve herşeye sinirlenmeyi acil bırakmalıyım. Keşke beynime format atabilsem yaw.

4 yorum:

Koyubeyaz dedi ki...

bilgin olsun diye soyluyorum 33 de hamile kaldim 34 de dogurdum yani bu demek sen istedikten sonra hava civa. yasi kafana takma kafani bosalt ve mutlu olmaya bak.. boyle soyleyince ici bos laflar sinsilesi gibi geliyor ama dogru bu.

yass dedi ki...

benım amcamlar belkıde 10 kere denedı tup bebegı bılmıyorum...ama hıc yılmadılar.. masallah sımdı 12 yasında bır kuzenım var.. lutfen sızde umudunuzu yıtırmeyın.. son deneme demıslerdı ve sımdı kuzenım var..

KelebekGibi dedi ki...

Bence kesinlikle tekrar devam et ögrenimine!
Ben mesela evliyim ve 2 bucuk yasinda kizim var ve Mart'ta Üniversiteye basliyorum burada insallah!
Yani okumanin yasi yoktur ve ilerde pisman olmamak cocuklarimiza örnek olmak icin, kosullar ne olursa olsun bir cikar yol bulunur!

tedarikmucize dedi ki...

hayırlısı bakalım koyubeyazcım yass cım:)

kelebekgibi beni çok bıktırmışlardıda tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum :) sana da başarılar dilerim.