20 Kasım 2008 Perşembe

Ay yinemi yaa...

Bugünlerde tekrar depresyona girdim sanırım. İçim daralıyor sıkılıyor. Sürekli mutsuz hissediyorum kendimi. Böyle olduğum içinde o kadar kızıyorumki kendime. Ne kadar güzel bir hayatım var halbuki nedir bu sıkıntı bunalım mutsuzluk memnuniyetsizlik. Anlamış değilim. Sanırım ömrümü hep bu halde bereketsiz bir şekilde tüketip gideceğim. Hesap günüde eyvah diyeceğim.
Hayatımı devam ettirebilmem için bir güç beni arkamdan iteliyor sanki. O el olmasa yığılıp kalacağım. Hiç enerji yok. Bacaklarımda derman yok ayakta duracak. El bir çekilse yandım :)
Tatile ihtiyacım var. Evimde günlerce tek başıma geçireceğim zamana ihtiyacım var ama yıllık iznimi tüketeli çok oldu.
Birazdan fizik tedavimin son seansına gideceğim. Çok sıkıldım ondanda biraaz faydasını gördüm. Hala ağrılarım var. Doktor iyiydi ama bana işlemi uygulayan kişi çok ve boş konuşan işini bilmeyen bir tip. Parayıda peşin verdiğim için mecbur devam ediyorum. Yüzmeye tekrar başlamam lazım. Bugün bir yerle görüşeceğim inşallah olur. Önceden gittiğim yerin saatleri uymuyor malesef.
Bu hafta sonu eşimin arkadaşı nişanlanıyor. Başka bir şehirde. Günübirlik gidip geleceğiz. Çünkü beyefendinin yeterlilik tarihi belli oldu. Çok stresli ve saniye vakit kaybetmeye tahammülü yok. Sürekli ders çalışıyor. Buda benim işime geliyor. Şu sıra ruhum daralıyor ve oturup örgümü örüyorum. Kimsenin benle yada benim kimseyle ilgilenecek halim yok. Eşimde sağolsun boş kaldımı sürekli benimle uğraşır :) Maşallah güzel bir durum tabiiki ama ruhum darken katlanması zor oluyor. Aman duymasın :)))

4 yorum:

yass dedi ki...

bıraz sonra yaparım demek yerıne yapıyorum demek her zaman daha mutlu edıyor ınsanı..ıcımıze attıgımız ve hep beynımızı mesgul eden seyler malesef bazen boyle depresyona ıtıyor.. bu ara ama mevsımlerden herhalde.. butun blogcular bundan sıkayetcı:)

bu arada bende yeterlılık lafını duyunca ırkıldım:P

tedarikmucize dedi ki...

bilmemki yasscım var bişiler havadanmı sudanmı anlamadım :) sendemi gireceksin yok :)

firdevs dedi ki...

bende esim yanimda olmadigi icin cok sikiliyorum :(

ama sonra dusunuyorum , ne durumlarda yasayan insanlar var . evsiz , issiz , cocugunu tedavi ettirecek para bulamayanlar ..

boyle seyleri dusununce kendimden ve Allah'tan cok utaniyorum ..

sukretmek icin fark etmek gerek .

:)))

tedarikmucize dedi ki...

evet firdevs bende bunları düşünüp halime şükretmeye çalışıyorum ama insanoğlu işte nankör.